Breaking News

Ξέσπασε ο Μ. Λεβεντογιάννης: «Kάποιοι δεν σέβονται την ανακοίνωση - Εκτός του ό,τι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε, μέσα από ανάρτησή του στα social media, o Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Closer».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, εκτός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, συμμετέχει και στην παράσταση «Closer» που ανεβαίνει στο Θέατρο Χώρα.

Σε story του στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση χθες το βράδυ (10/2). Συγκεκριμένα έγραψε:

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου, πριν ξεκινήσει μία παράσταση, ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιvτεοσκόπηση και η φωτoγράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο.

Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτoγραφίες και βίvτεο.

Σήμερα, σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του strίptease), κάποιος ή κάποια τράβηξε βίvτεο τη μισή σκηνή καθώς και φωτoγραφίες με αποτέλεσμα σε ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεvvητικά όργαvα της συναδέλφου μου.

Εκτός του ό,τι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».