Breaking News

Κασσελάκης: «Θα μείνω στη χώρα και στον ΣΥΡΙΖΑ 1.000% - Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα με επιβραβεύσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται ξανά σε προεκλογικούς ρυθμούς, ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», τονίζοντας ότι θα παραμείνει 1.000%. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε:

«Πέντε μήνες είμαι στο τιμόνι. Το 50% αυτού του χρόνου αφιερώθηκε αντικρούοντας μέλη του κόμματος που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος. Είναι ξεκάθαρο ότι το κόμμα βγήκε κάτι παραπάνω από λαβωμένο από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές.

Να σας θυμίσω ότι μεταξύ Μάη και Ιούνη εγώ ήμουν στην εκλογική επιτροπή με επιλογή του Αλέξη Τσίπρα. Έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω-κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει και σχεδίαζαν τις επόμενες μέρες τους στο κόμμα. Ανιδιοτελώς ήμουν στο Επικρατείας, ανιδιοτελώς έτρεξα τότε και ανιδιοτελώς κάνω αυτό που κάνω τώρα.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιλέξει έναν ριζοσπαστικό άνθρωπο γι' αυτή τη θέση. Όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος βλέπει ότι δεν με έχει "φυτέψει" κανείς, ότι τα κίνητρά μου είναι αγνά, ότι μαθαίνω γρήγορα όσα δεν γνωρίζω, δημιουργώ ομάδες, φέρνω καλό κόσμο και δεν φοβάμαι να κάνω τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα με επιβραβεύσουν γι' αυτό.

Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου καταλογίσει ότι βρήκα μία κατάσταση που ήταν "στρωμένο κρεβάτι"...


Ο ρόλος μου είναι να ηγηθώ του ΣΥΡΙΖΑ και στις εθνικές εκλογές. Εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές να μου το είχαν πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος. Ήρθα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη χώρα και θα μείνω 1.000%. Και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος. Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω».