Breaking News

Κανάκης για Αντώνη Παραρά: «Σαν σήμερα πριν 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
27 χρόνια πέρασαν από την απώλεια του Αντώνη Παραρά. Όπως κάθε χρόνο, το βράδυ της Δευτέρας (5/2) ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέχασε τον συνεργάτη και φίλο του, με τον οποίο ο ίδιος, μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ξεσήκωναν τότε τη νεολαία στο τηλεοπτικό «Comfuzio».

Ο Αντώνης Παραράς πέθανε από λευχαιμία, σε ηλικία 29 ετών, στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 - και εν συνεχεία στο STAR - στην οποία συμμετείχαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Στο τέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», πριν προβληθεί ένα βίντεο με αποσπάσματα από τον Αντώνη Παραρά, ο  Αντώνης Κανάκης ανέφερε:

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Ήταν 4 Φεβρουαρίου, πριν από 27 χρόνια, όταν ο Αντώνης "έφυγε". Έχω πει τα πάντα για τον Αντώνη - όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια -, για το πόσο τον αγαπούσαμε και πόσο παιδί-διαμάντι ήταν. Ταλέντο, αξιόλογο παιδί και κούκλος... χίλια-δυο πράγματα έχουμε πει.

Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας... Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν "παιδιά". Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε "27 χρόνια μετά, πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης ο συνονόματος στο μυαλό σου;", θα του έλεγα "Eντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει "σβήσει" αυτό το πράγμα μέσα μας".

Κι όμως... αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη κυρίως. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα, πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί κι όχι στο πλαίσιο του ό,τι μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί.

Όσοι τον ήξεραν, ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή (το παραπάνω απόσπασμα από το 47:30).