Breaking News

Γιώργος Γιαννιάς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος βυθίστηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα, Μαρία.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γιώργος Γιαννιάς το βράδυ της Τρίτης (27/2). Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα με τη μητέρα του. 

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τη μητέρα του να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2023....

«Ο έpωτας του αιώνα... Η ιστορία αγάπης που τη ζήλεψαν όλοι... Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ... Οι γονείς μου... ό,τι περισσότερο αγάπησα... Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες αγκαλιά... τόσο άντεξε μακριά της... καλό ταξίδι έpωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε... Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον... Εσύ και μόνο εσύ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Και πρόσθεσε: «Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου... Θα σ' αγαπώ μέχρι το θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ... Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα... Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα...».