Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποχωρεί πρόωρα από τη «Γη της Ελιάς»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αποχωρήσει από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ήταν Απρίλιος του 2023, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την εμφάνισή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στην οποία υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη.

Ο Ντάνος - ο οποίος περιμένει το πρώτο του παιδί, καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - θα αποχωρήσει πρόωρα από τη σειρά.

«Η πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μια εβδομάδα είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε θα συνεχίσει στη "Γη της Ελιάς". Μάλιστα, όχι απλά δε θα συνεχίσει, αλλά ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο. Δε θα φτάσει καν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης...


Και πρόσθεσε: «Σε συνέντευξη, που μου είχε παραχωρήσει πριν ένα μήνα, μου είχε πει ότι περίμενε να του πουν αν θα είναι και την επόμενη σεζόν. Αυτό που έμαθα είναι πως και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενημερώθηκε ότι δε θα συνεχίσει ο ρόλος του πρώτα από τα δημοσιεύματα κι έπειτα από τους συντελεστές της σειράς. Το συμβόλαιο λήγει τον Απρίλιο, αλλά ήταν να ανανεωθεί. Η εμφάνισή του στο σίριαλ έχει συμπέσει με τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Ολοκληρώνεται ο ρόλος του και είναι λίγο περίεργο αυτό».