Breaking News

Eurovision 2024 - Κύπρος: Το video clip του τραγουδιού «Liar» με τη Silia Kapsis (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Silia Kapsis στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η φετινή Eurovision θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η 16χρονη Silia Kapsis, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Liar».


Η Silia Kapsis (Βασιλική Καψή) γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Το πρώτο τραγούδι της, «Who Am I?», το οποίο έγραψε και συνέθεσε σε ηλικία 12 ετών, κυκλοφόρησε το 2022. Κυκλοφόρησε δύο ακόμη σινγκλ, το «No Boys Allowed» και το «Disco Dancer», τον Μάρτιο και τον Μάιο του 2023.

Η Silia έκανε το ντεμπούτο της ως πρωταγωνίστρια στην ταινία μικρού μήκους "Pearly Gates" του 2022 και έχει δουλέψει σε διάφορα τηλεοπτικά έργα για το αυστραλιανό Nickelodeon, εμφανιζόμενη ως τακτική παρουσιάστρια στην τοπική έκδοση του Nick News. Μαζί με τους άλλους οικοδεσπότες, ήταν υποψήφια για τον θρύλο της χρονιάς στην Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία στα Βραβεία Nickelodeon Kids' Choice το 2023.