Breaking News

Ε. Μανωλίδου: «Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της μουσικής - Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, πρέπει να κάνεις πίσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» φιλοξενήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος, συνθέτρια κλασσικής μουσικής και σύζυγος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Είμαι διευθύντρια στη σχολή "Ελληνική Αγωγή"... Το 2016 είχα αποφασίσει να πάω στη Αμερική για να κάνω μουσική, καθώς οι ορχήστρες στην Ελλάδα είναι κρατικές και, λόγω της πολιτικής ενασχόλησης του άντρα μου, δεν μπορούσα να έχω επαγγελματική σχέση με το κράτος.

Ο Άδωνις δεν ήθελε να φύγουμε. Τα δύο μεγάλα παιδιά μου ήταν στην Αμερική τότε. Είπα στον Άδωνι πως εάν δεν φύγουμε θα σταματήσω να κάνω μουσική. Πλέον, επαγγελματικά έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της μουσικής.

Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει. Είναι αδύνατον τα παιδιά να προχωρήσουν σε μία σταθερή βάση, εάν και οι δύο γονείς είναι στο προσκήνιο...


Δε θα μπορούσα να μπω στην πολιτική, δεν είναι για μένα. Όταν γνώρισα τον Άδωνι δεν ήταν στην πολιτική. Η "Ελληνική Αγωγή" μας έφερε κοντά».