Breaking News

Ντόχα: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ευαγγελία Πλατανιώτη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε την εμφάνιση της ζωής της το Σάββατο (3/2) και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είχε ανέβει ήδη δύο φορές στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο σόλο (ελεύθερο και τεχνικό πρόγραμμα) στις συμμετοχές της στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Το τρίτο της, όμως, μετάλλιο ήταν και το καλύτερο, ήταν το... ολόχρυσο...


Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίστηκε τελευταία από όλες στον τελικό του τεχνικού σόλο, ήξερε τί έπρεπε να κάνει και τελικά έφτασε στην κορυφή....


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΟΕ, με  θέμα της χορογραφίας της το "Black Raven" (μαύρο κοράκι), σε μουσική από το "Dance of death" και βαθμό δυσκολίας 38.9000 (υψηλότερο από όλες), κατάφερε να ξεπεράσει και τη βαθμολογία των προκριματικών.

Η 29χρονη αθλήτρια απέσπασε 101.6500 βαθμούς στην καλλιτεχνική εντύπωση και 171.3133 στην εκτέλεση, για να φτάσει στο σύνολο τους 272.9633 βαθμούς, με τους οποίους ξεπέρασε τους 270.1901 των προκριματικών.