Breaking News

Ellie Goulding - Caspar Jopling: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ellie Goulding και ο Caspar Jopling αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 4,5 χρόνια γάμου.

Η Ellie Goulding και ο Caspar Jopling είχαν αρραβωνιαστεί το 2018, ενώ παντρεύτηκαν το 2019. Η 37χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και ο 32χρονος έμπορος έργων τέχνης έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Arthur, που είναι 2,5 ετών.


Η  ερμηνεύτρια του «Love Me Like You Do», του «Don't Need Nobody» και του «Burn» ανακοίνωσε τον χωρισμό της, μέσα από story της στο Instagram.

Η Ellie Goulding έγραψε: «Υπό το φως των πρόσφατων ιστοριών, αισθάνομαι ότι δεν μου έχει μείνει άλλη επιλογή από το να σας ενημερώσω όλους ότι ο Caspar κι εγώ χωρίσαμε ιδιωτικά πριν από λίγο καιρό. Παραμένουμε οι πιο στενοί φίλοι και έχουμε συνεπιμέλεια με επιτυχία, με γνώμονα το συμφέρον του γιου μας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας και ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους ανθρώπους για τον σεβασμό των επιθυμιών μας - δε θα σχολιάσουμε περαιτέρω. Σας ευχαριστούμε».


Η Ellie Goulding μοιράστηκε και το μήνυμα του Caspar Jopling, ο οποίος τόνισε, επίσης, ότι παραμένουν οι πιο στενοί φίλοι και συνκηδεμόνες του μικρού Arthur.


Σύμφωνα με το People, η Goulding είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Glamour UK ότι είχαν έρθει πιο κοντά από τότε που παντρεύτηκαν το 2019. Μάλιστα είχε αποκαλέσει τον γάμο τους «ώριμο». «Τα συζητάμε τα πράγματα και δεν μαλώνουμε ποτέ... Μιλάμε για το γιατί μπορεί να διαφωνήσουμε σε κάτι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.