Breaking News

Ε. Ελευθερίου: «Πικράθηκα γιατί δεν είδα αντίδραση από τον συνάδελφό μου» - Τριαντάφυλλος: «Αυτά συμβαίνουν...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελευθερία Ελευθερίου ενημέρωσε πρόσφατα, μέσα από ανάρτησή της στα social media, ότι αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν τους τελευταίους μήνες, δίπλα στον Τριαντάφυλλο. Η όμορφη τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Ήταν ξαφνικό, έγινε σε μία μέρα. Δεν ήταν προμελετημένο, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Είχε γίνει μία επικοινωνία από την επιχείρηση, έπρεπε να δεχτώ ή όχι την πρόταση που μου έκαναν. Τελικά αποχώρησα.

Κρατούσα συντροφιά τον κόσμο μέχρι και το κλείσιμο του μαγαζιού, ήταν έντονος ο ρόλος μου σε αυτή τη συνεργασία. Στην ανάρτησή μου ευχαρίστησα όλη την ομάδα. Ήταν επιτυχημένο αυτό που κάναμε και δεν υπήρχαν λόγοι για να διαλυθεί. Θα έλεγα ότι εξαίρεσα κάποιον (σ.σ. τον Τριαντάφυλλο), με την έννοια ότι είμαι 14 χρόνια στον χώρο και δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ μία τέτοια περίπτωση...


Πήρα την απόφαση να φύγω με πολλή ενσυναίσθηση. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος και είμαι πολύ καλά. Με πίκρανε γιατί δεν είδα κάποια ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη - φίλο μου. Αν ήμουν εγώ στη θέση του συναδέλφου μου θα είχα διαφορετική αντίδραση, γιατί σκέφτομαι κυρίως ομαδικά. Η επιτυχία ενός σχήματος είναι ομαδική.

Ο Τριαντάφυλλος δεν με στήριξε όσο θα περίμενα, δεν είδα να αντιδρά. Εξέφρασα το παράπονό μου και στον ίδιο».

Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου». Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε:

«Με την Ελευθερία δεν έγινε τίποτα, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα. Κάποια στιγμή, μετά από κάποιους μήνες, αλλάζουν τα ονόματα. Έτσι γίνεται πάντα σε όλα τα μαγαζιά. Ήταν έτσι η σύμβασή της με την επιχείρηση. Και στα κανάλια δεν γίνονται αλλαγές; Έτσι συμβαίνει κι εδώ, το ίδιο πράγμα είναι.

Δεν ασχολούμαι με όσα λέει ο κόσμος στο διαδίκτυο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσω να δω τι λέει ο καθένας στο Instagram. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την Ελευθερία, θα πάω σπίτι της, θα έρθει στο δικό μου, θα δούμε Survivor.

Δεν ξέρω γιατί δεν με ευχαρίστησε στο Instagram, ίσως ήταν περίεργη η στιγμή που έκανε την ανάρτηση. Δε θα χαλάσω τη σχέση μου με κάποιον άνθρωπο για το Instagram...


Το σχήμα συνέχισε γιατί δεν μπορεί να σταματήσει ένα μαγαζί που είναι sold out. Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές. Ρωτήστε την επιχείρηση αν θα αφαιρεθεί η Ελευθερία από την αφίσα, εμένα μ' αρέσει να μείνει, το θεωρώ γούρι.  Εγώ δεν έχω παράπονο με την επιχείρηση, είμαι τέλεια».