Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου για Ηλία Λογοθέτη: «Μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο αλλά δεν το συνειδητοποίησα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη μίλησε η  Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός είπε στην κάμερα του Πρωινού: 

«Ο Ηλίας Λογοθέτης ήταν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων. Ήταν ένας φίλος αγαπητός. Παίξαμε μαζί και στο θέατρο και σε τηλεοπτικές παραγωγές. Λυπήθηκα πάρα πολύ, όπως και όλη η οικογένεια, γιατί πραγματικά τον αγαπούσαμε.

Έχει σημασία η συναδελφικότητα που είχε. Τη μέρα που είχαν πάει στη ΓΑΔΑ τον σύζυγό μου, Αντώνη Ξένο και την κόρη μας, Αγγελική, πήρε αμέσως τηλέφωνο. Και πήρε τηλέφωνο από το νοσοκομείο. Δυστυχώς, δεν το ήξερα, μου το είπε ο ίδιος ότι ήταν στο νοσοκομείο κι εγώ εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποίησα.

Αργότερα ενημερώθηκα ότι είναι στο νοσοκομείο αλλά, δυστυχώς, καμιά φορά σκεφτόμαστε κάποιους ανθρώπους και δεν προλαβαίνουμε (να μιλήσουμε μαζί τους)... Δεν ξεχνιούνται κάποιοι άνθρωποι γιατί άφησαν μεγάλη παρακαταθήκη. Εύχομαι οι νεότεροι να ακολουθήσουν τον δρόμο του Ηλία...


Τα συλλυπητήριά μου στον γιο του, τον αγαπημένο Αλέξανδρο και βέβαια στη Μαρία Ζαχαρή (σ.σ. δεύτερη σύζυγός του). Δύναμη και κουράγιο. Τον αγαπήσαμε και θα μας λείψει πάρα πολύ».