Breaking News

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τη Μαρία Μπακοδήμου τη θαυμάζω, μια περίοδο τη γούσταρα σeξουαλικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο κανάλι του Fipster στο Youtube ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα. Μεταξύ άλλων, είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Μαρία Μπακοδήμου:

«Bέβαια και την είχα βρίσει στο παρελθόν τη Σίσσυ Χρηστίδου, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση "μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος". Μιλήσαμε και τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση, εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος.

Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου, ο ραδιομαραθώνιος που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο - όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες, 6 ημέρες -, όποιος μου τον θίξει θα του φάω το λαρύγγι! Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Ωστόσο, να πω ότι θαυμάζω στη Σίσσυ τη διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας, την κάνει περίτεχνα. Μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, θεωρώ ότι η Σίσσυ έχει το καλύτερο "κοντινό" στην ελληνική τηλεόραση...


Τη Μαρία Μπακοδήμου τη θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και... μια περίοδο το 'χανα μαζί της, τη γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Τη γούσταρα σeξουαλικά!».