Breaking News

Μ. Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πριν λίγο καιρό, είχε οριστεί η ημερομηνία του Εφετείου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θα βρεθεί και δευτεροδίκως ενώπιον της Δικαιοσύνης, στις 3 Ιουνίου 2024.

«Αυτή τη στιγμή είναι εκτός του φυσικού του χώρου, με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εργάζεται γιατί πρέπει να επιβιώσει», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έφυγε από το σπίτι του και πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει "Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα"... Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία του, δεν είναι στα καλύτερά του. Θέλει να αποτινάξει από πάνω του το βάρος σχετικά με τις κατηγορίες για τις απόπειρες βιaσμού»...


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2023, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιaσμού, ενώ τον αθώωσε ομόφωνα για τον βιaσμό κατ’ εξακολούθηση. Στον ηθοποιό και σκηνοθέτη επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο.