Breaking News

Αποχώρηση με δάκρυα: Εκτός MasterChef ο Θάνος Λιούτας (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θάνος Λιούτας αποχώρησε από το MasterChef, στο ανατρεπτικό επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/2).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι 20 παίκτες μονομάχησαν σε ζευγάρια, με τον χαμένο από κάθε ζευγάρι να τίθεται αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Ηλίας Παναγιώτου παρουσίασε το καλύτερο πιάτο  και κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Οι 10 παίκτες που ηττήθηκαν στις μονομαχίες - ο Θάνος Λιούτας, o Χρήστος Γανίτης, o Νίκος Κυψίδης, ο Λευτέρης Zαφειρόπουλος, η Βιβή Ζησιμοπούλου, ο Γιάννης Γεωργίου, η Ζωή Καλλέργη, ο Μάριος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης και ο Χρήστος Μοίρας - κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef. Οι  διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν δύο πιάτα, ένα αλμυρό κι ένα γλυκό. 

Μετά τον Ηλία Παναγιώτου, ο Νίκος Κυψίδης και ο Λευτέρης Zαφειρόπουλος ήταν οι επόμενοι δύο παίκτες που κέρδισαν ασυλία για το υπόλοιπο της ανατρεπτικής εβδομάδας. 

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν ο Χρήστος Γανίτης και ο Θάνος Λιούτας. Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο Θάνος Λιούτας, ο οποίο αποχώρησε συγκινημένος από το ριάλιτι μαγειρικής του Star...


«Ήταν μια άτυχη στιγμή... Αν δεν είχα "πέσει" σε αυτή τη μαύρη εβδομάδα... Τρομερό ταξίδι, αλλά σύντομο. Με φανταζόμουν να προχωρήσω στον διαγωνισμό. Ήλπιζα σε ένα πιάτο αντιγραφής... Θα μου λείψουν τα πάντα εδώ μέσα, στιγμές με την παρέα...», είπε δακρυσμένος ο 29χρονος Θάνος πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του MasterChef.