Breaking News

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν μπορούμε να λέμε ότι τα... πεσίματα δεν είναι δημοσιογραφία - Όποιος δε θέλει, δεν μιλάει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ, με αφορμή ένα πρόσφατο event του Alpha.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του Open, που τους συνάντησε το Σαββατοκύριακο στην κοπή της βασιλόπιτας του Alpha.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω κληθεί να διαχειριστώ δυστυχώς ό,τι κακό έχει συμβεί σε αυτόν τον πλανήτη. Έχουμε περάσει όλοι δύσκολα, οικονομική κρίση, πανδημία, δυστυχήματα. Αν δεν τα αφήνεις στη δουλειά αυτά και τα παίρνεις μαζί σου στο σπίτι, τα πράγματα είναι δύσκολα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ...


Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να λέμε ότι τα "πεσίματα" δεν είναι δημοσιογραφία. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα "πεσίματα". Όποιος δε θέλει να μιλήσει, δεν μιλάει. Δεν τον υποχρεώνει κανείς. Οπότε όλη αυτή η συζήτηση του στυλ "μη μου το κάνετε αυτό" είναι λίγο σαχλή. Όποιος δε θέλει, λέει "ευχαριστώ πολύ" και πηγαίνει στο σπίτι του».