Breaking News

Αντώνης Κανάκης: «Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφερθεί στον Αντώνη Παραρά, με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τον θάνατό του... Το βράδυ της Τρίτης (6/2), ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά. Συγκεκριμένα, είπε στην έναρξη:

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι, αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις.

Όσο κι αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη, που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του. Σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι "έφυγε" από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα.

Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου - όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε - στην οικογένεια... στη μητέρα τους, την Αριάδνη... Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας».