Breaking News

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: «Υπάρχουν εργαζόμενοι του χώρου που δε θέλουν να τη βλέπουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την άποψή του για τη γνωστή ηθοποιό.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκαν την Τρίτη (27/2) οι δηλώσεις που είχε κάνει η  Σοφία Βογιατζάκη στο «I Love Σου Κου», όπου εξέφρασε τον θαυμασμό της και την εκτίμησή της στο πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη...

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο με τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία, η οποία είπε ότι δε θέλει ούτε καν να θυμάται την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την Τραϊάνα Ανανία. Ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα, καθώς έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές. Υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι, που δε θέλουν να τη βλέπουν... Αν εγώ είμαι "δυστροπάτζα", μπορεί να λέω ότι δε θέλω να το θυμάμαι... Ρώτα τους εργαζόμενους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες τους».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου επιχείρησε να υπερασπιστεί τη νεαρή ηθοποιό, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, είναι δικιά μου η ευθύνη αλλά είναι αλήθεια! Επειδή έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη, μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δε θα τους πω!»...


Και πρόσθεσε: «Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα... Εγώ ψέματα δεν λέω!».