Breaking News

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι στα βραβεία NFL μετά το ταξίδι του στο Λονδίνο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση χθες το βράδυ (8/2), στην ετήσια εκδήλωση NFL Honors (Τιμητικά Βραβεία NFL) του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Η εμφάνιση του Χάρι ήρθε λίγες ώρες αφότου επέστρεψε στην Καλιφόρνια από το Λονδίνο, όπου ταξίδεψε για να δει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο...

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του People, ο Πρίγκιπας Χάρι απένειμε το βραβείο Walter Payton Man of the Year  (την υψηλότερη διάκριση της βραδιάς) στον Cameron Heyward, που είναι παίκτης των Pittsburgh Steelers.


«Όλα όσα κάνετε εντός και εκτός γηπέδου είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Είστε πρότυπα για εκατομμύρια με τον τρόπο που κουβαλάτε τον εαυτό σας και τον τρόπο που ανταποδίδετε. Αυτό το τελευταίο βραβείο - η ύψιστη τιμή - έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση της κοινότητάς σας», είπε ο Χάρι, επαινώντας τους παίκτες του NFL.

«Και υπάρχει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στον οποίο θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής τώρα. Ένας παίκτης που υπερβαίνει τα όρια και του οποίου η εξαιρετική δέσμευση να βοηθά τους άλλους είναι μια αντανάκλαση της δικής του ιστορίας», πρόσθεσε ο δούκας του Σάσeξ, ο οποίος έδειχνε ευδιάθετος.

Ο Cameron Heyward ενθουσιάστηκε όταν παρέλαβε το βραβείο από τον πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, σχολίασε με χιούμορ: «Είμαι σοκαρισμένος. Αυτός είναι ο πρίγκιπας Χάρι!».


Η National Football League (NFL) είναι η διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Τα NFL Honors απονέμονται κάθε χρόνο για να τιμηθούν οι κορυφαίοι παίκτες, προπονητές και ομάδες.