Breaking News

Θ. Κατσαφάδος για Ν. Πολυδερόπουλο: «Τον κοιτάζω και αναρωτιέμαι τι σκέφτεται για το αδερφάκι του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, που συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος πριν λίγο καιρό «έχασε» τον αδερφό του, σε ηλικία 28 χρονών... Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Mega:

«Μεγάλωσα πια, μένω πολύ μέσα στο σπίτι μου και δεν βγαίνω έξω. Ό,τι ελεύθερο χρόνο έχω είναι αφιερωμένος στον εγγονό μου, του κάνω όλα τα χατίρια ως πάππους. Δεν μπορώ να του αρνηθώ τίποτα. Είναι 6 χρόνων και μιλάμε σαν ενήλικες. Η κόρη μου, Μαριλού και ο γαμπρός μου ασχολήθηκαν με το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί τους άρεσε και όχι εξαιτίας μου.

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μία φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. "Έχασα" τον μικρό μου αδελφό από χειροβομβίδα, αυτό μου σημάδεψε τη ζωή μου. Μετά το δυστύχημα σταμάτησα να μιλάω για τρία χρόνια. Είχα ενοχές και τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα, χωρίς να ξέρω τι ήταν... Γεννήθηκα με δίδυμη αδελφή με διάφορα 12 ωρών, εκείνη "έφυγε" 6 μηνών από αφυδάτωση...


Ο έpωτας έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αγάπησα πολύ τη γυναίκα μου, Χριστίνα και ήμουν πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Ήταν μία υπέροχη γυναίκα, που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή. Η Χριστίνα άφησε την υποκριτική όταν αποκτήσαμε την κόρη μας. Ήταν ικανοποιημένη να είναι στο σπίτι και να μας φροντίζει.

Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος έχασε το αδερφάκι του, 28 χρονών παιδί... Και όπως κάθομαι δίπλα του αναρωτιέμαι... "Αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του που χάθηκε έτσι;"».