Breaking News

Χάρης Δούκας για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου: «Δέχθηκα σχόλια επειδή σηκώθηκα με ένα κoριτσάκι, ντροπή τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν καλεσμένος ο Χάρης Δούκας. Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων είπε - μεταξύ άλλων - για τις σημαίες της Παλαιστίνης που σηκώθηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και για τα απαράδεκτα σχόλια για την κορούλα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού:

«Δέχθηκα σχόλια επειδή σηκώθηκα με ένα κoριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε.

Το δεύτερο ήταν επειδή είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision, η οποία είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά. Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στη Eurovision.

Το τρίτο επειδή σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις - δεν το ήξερα εγώ - στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες. Το συλλαλητήριο έγινε παράλληλα και μετά μπήκαν μέσα.

Είναι δημόσιος χώρος ελεύθερης πρόσβασης. Τι να έκανα; Να έλεγα να κατέβουν οι σημαίες με πολλές χιλιάδες κόσμου, με οικογένειες και παιδιά; Δηλαδή, να γίνει το Σύνταγμα πεδίο μάχης; Υπάρχει σώφρων άνθρωπος, ο οποίος εκείνη την ώρα θα μετέτρεπε αυτή τη γιορτή σε πεδίο μάχης; Νομίζω ότι αυτές οι φωνές, οι οποίες έκαναν πολύ θόρυβο, είναι λίγες και η Αθήνα της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης έδωσε απάντηση...


Για το κoριτσάκι της Νάνσυς και του Νάσου ντροπή τους, είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Ωστόσο, οι φωνές της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης τους κέρδισαν. Είναι μία προσέγγιση που δείχνει ότι τελικά το σωστό θα δείξει τον δρόμο».