Breaking News

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού - Λασκαράκη: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Κατερίνας και Βάσως» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τοποθετήθηκε, σχετικά με τη μικρή «διαφωνία» μεταξύ Βάσως Λασκαράκη και Κατερίνας Γερονικολού.

Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Γερονικολού είχε μιλήσει για τη θεατρική συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, αναφέροντας ότι ήταν η αντικαταστάτρια της Βάσως Λακαράκη στην παράσταση το «Άνθος του Κάκτου».

Από την πλευρά της, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι, όταν αποχώρησε από την παράσταση, την αντικατέστησε η Αθηνά Οικονομάκου.


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Φυσικά και το παρακολούθησα. Άρχισε να χτυπάει το κινητό και σκέφτηκα "κάτι συνταρακτικό έχει γίνει". Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει αυτό από το πουθενά. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα... Η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση και τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά κι αυτή και τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε τον ίδιο ρόλο και τελείωσε η σεζόν... Αυτό είναι, τίποτα άλλο...».


Και τόνισε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Κατερίνας και Βάσως. Έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα... Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω...».