Breaking News

Τόνυ Δημητρίου: «Διεκδίκησα τη Στεφανία και τα κατάφερα - Αν μου ζητούσε οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Τόνυ Δημητρίου, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Εκ του πατρός γεννηθέντα» στο Θέατρο Αλκμήνη.

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Φραγκίσκο. Ο γνωστός ηθοποιός υπογράφει και το κείμενο, ενώ συνυπογράφει τη σκηνοθεσία, μαζί με τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι ζευγάρι με τη Στεφανία Γκουρνέλου. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, τα οποία ζουν μαζί της εκτός Αθηνών.

«Δυστυχώς ζω μακριά από τα παιδιά μου. Θα ήθελα να είμαι πιο κοντά, αλλά προτεραιότητα είναι η ευτυχία τους. Ζουν στην Κέρκυρα από το 2017. Νομίζω ότι είναι καλύτερα για τα παιδιά εκεί κι ας μου λείπουν», είπε στην κάμερα του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Διατηρώ σχέσεις με τον Κώστα Κόκλα, τον Άλκη Κούρκουλο και τον Λεωνίδα Κακούρη, ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή. Με τον Λεωνίδα είχαμε κάνει περιοδεία μαζί το 2011. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και επαγγελματίας. Για να φτάσει στο σημείο να φύγει από την παράσταση, κάτι συνέβη»...


Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τη σύντροφό του: «Διεκδίκησα τη Στεφανία (Γκουρνέλου) και τα κατάφερα. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καρμική η σχέση μας. Γαμπρός θα ντυνόμουν μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου, ωστόσο δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν ήμουν. Αν μου ζητούσε να παντρευτούμε, δε θα είχα πρόβλημα».

«Για μένα η Στεφανία είναι δώρο Θεού. Με έναν άνθρωπο πρέπει να είσαι μαζί όσο περνάτε καλά και οι δύο. Αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποιοι λένε "είναι τόσο όμορφη, γιατί είναι με αυτόν;"... Αν η Στεφανία μου ζητούσε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, θα της έδινα την ευχή μου. Γνωρίζει ότι για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, το ξέρει από την πρώτη μέρα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ... Η Στεφανία έχει καλές σχέσεις με τα παιδιά μου», κατέληξε ο Τόνυ Δημητρίου.