Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο - Συντετριμμένοι η σύζυγός του και οι γιοι του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (20/1).

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής, που θα συμπλήρωνε 60 χρόνια ζωής στις 16 Μαρτίου, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 10 το πρωί Τρίτης (23/1), στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.  

Μέσα από ανακοίνωση στα social media, η οικογένειά του είχε εκφράσει την επιθυμία της, που ήταν, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν στο Κοιμητήριο η σύζυγός του, Βιβή και οι δύο γιοι του, Ραφαήλ και Χρήστος.


Ο λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια. Τα δύο αδέρφια του, ο Αλέξης και ο Δημήτρης, ασχολούνται επίσης με τη μουσική.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, η Μαίρη Βάσσου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Χαρά Βέρρα και ο Αντύπας

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους, ενώ είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική). Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega "Δύο Ξένοι".

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες ήταν τα τραγούδια: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα".