Breaking News

Το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν ο Πάνος Βλάχος  και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» στη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV.

«Ήθελα πολλά χρόνια να συναντηθώ επαγγελματικά με τον Πάνο», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος τόνισε ότι η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική, προσθέτοντας ότι ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής του

«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μην τη λερώσετε», είπε από την πλευρά του Πάνος Βλάχος.

Όταν ρωτήθηκε για τη λέξη «λερώσετε», ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα, ότι έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Και σας παρακαλώ, αν θέλετε, να μην το κάνετε. Αν θέλετε, δεν είναι υποχρεωτικό...».


Μετά την προβολή του παραπάνω βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν στο Happy Day τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ιδιαίτερα καυστικός. «Μετά απ' αυτό, ο Τσαφούλιας θα το μετάνιωσε που περίμενε πολλά χρόνια για να συνεργαστούν... Ας κάτσει μόνος του στο σπίτι του να δει την πρεμιέρα του», είπε χαρακτηριστικά.