Breaking News

Το «άδειασμα» της Βάσως Λασκαράκη στην Κατερίνα Γερονικολού για τον ρόλο που κατέληξε στην... Αθηνά Οικονομάκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Βάσω Λασκαράκη «άδειασε» την Κατερίνα Γερονικολού.

Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Γερονικολού είχε μιλήσει για τη θεατρική συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, αναφέροντας ότι ήταν η αντικαταστάτρια της Βάσως Λακαράκη στην παράσταση το «Άνθος του Κάκτου».

«Συνεργαζόμαστε μαζί 14 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου επαγγελματική θεατρική παράσταση. Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το "Άνθος του κάκτου". Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν. Ωστόσο, για αυτόν τον ρόλο είχε ήδη κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε "έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα"», είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε ότι, όταν αποχώρησε από την παράσταση, την αντικατέστησε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Εμένα τότε ήταν η πρώτη μου δουλειά σε θέατρο στην Αθήνα, το "Άνθος του Κάκτου", τη σεζόν 2009-10. Και μετά από μένα, τον ρόλο μου έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, εκεί γνωριστήκαμε κιόλας. Τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό μπορώ να δηλώσω... Εμένα μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha...


Τα λεγόμενα της Βάσως Λασκαράκη επιβεβαίωσε στο στούντιο της εκπομπής και ο Γιάννης Πουλόπουλος, τονίζοντας ότι η Κατερίνα Γερονικολού προφανώς μπερδεύτηκε.