Breaking News

Τ. Χαλκιάς για τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λ. Γαβαλάς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο θέμα της τεκνοθεσίας ομοφύλων ζευγαριών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»:

«Η μητέρα μου δεν πολυμιλούσε μπροστά στον άντρα της, έτσι ήταν η οικογένεια τότε. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνα είχαμε περισσότερη μητριαρχία. Όταν περάσαμε στην πατριαρχία, η ρεβάνς των ανδρών ήταν σκληρή και ίσως παραμένει ακόμα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός γιατί δεν μπορούσε να μην είναι. Ήμουν το πιο ατίθασο από τα τρία παιδιά και το ξέσπασμα του πατέρα μου ήταν πάνω μου, αλλά καλά μου έκανε. Του οφείλω πάρα πολλά και δε θεωρώ κακοποιημένο τον εαυτό μου, αν και έχω φάει πολύ ξύλο.

Τα παιδιά μου είναι πια μεγάλοι άνθρωποι, αλλά εγώ τα νοιάζομαι ακόμα σαν παιδιά και όσο μπορώ βοηθάω. Δυστυχώς, είμαι υπερπροστατευτικός. Κοπίασα για να τα αποτρέψω από την υποκριτική, καθώς ήταν ταλαντούχα και τα δύο τα παιδιά μου. Το ίδιο προσπάθησε και η γυναίκα μου και τελικά τα καταφέραμε. 

Δεν μπορεί να είσαι εpωτευμένος μονίμως μέσα σε μια σχέση. Ο εpωτάς περνάει κάπου αλλού, στο ενδιαφέρον, την αγάπη και την εκτίμηση.

Για την τεκνοθεσία ομοφύλων ζευγαριών, ευτυχώς με απάλλαξε από αυτή την απάντηση ο Λάκης Γαβαλάς. Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη μαμά, εγώ δεν είμαι μαμά σε καμία περίπτωση, άρα δεν με ενδιαφέρει...


Έπαιξα με σπουδαίους ηθοποιούς πάνω στο σανίδι στην παρακμή τους και δεν το εννοώ ποιοτικά, αλλά στην παρακμή του καλλιτεχνικού τους οργανισμού. Όταν ένας σπουδαίος ηθοποιός  - δε θέλω να αναφερθώ σε όνομα -, που έχει παίξει στην Επίδαυρο, παίζει στο Δελφινάριο... Δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά γιατί παίζει εκεί; Για να βιοποριστεί και να πεθάνει στο σανίδι; Σανίδι με σανίδι έχει ρωγμές, δεν είναι το ίδιο. Δεν με αφορά να πεθάνω πάνω στο σανίδι».