Breaking News

Survivor: Η Aira Adomaityte είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις επόμενες ημέρες, η Aira Adomaityte θα «εισβάλει» στο Survivor και θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

Η γοητευτική παίκτρια - η οποία γεννήθηκε στη Λιθουανία και είχε περάσει δύο φορές από τις auditions του GNTM, χωρίς να καταφέρει να μπει στο σπίτι - είπε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time»:

«Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή. Από μικρή ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, ευδιάθετη και... ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά».

Και συνέχισε: «Αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου, Τέσλα, τον μικρό μου αδερφό και τους φίλους μου. Ο σύντροφός μου ευτυχώς το πήρε καλά που θα πάω στο Survivor, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι...».


«Οι φίλοι μου λένε πως θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω... Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου το σκύλο μου, είναι τρία κιλά, τι κακό θα κάνει;», πρόσθεσε η Aira Adomaityte.