Breaking News

Π. Δήμας: Η απώλεια της συζύγου του και το παιδί που περιμένει - «Η ζωή συνεχίζεται, η Αφροδίτη με ξαναέκανε να χαμογελάσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξένησε στην εκπομπή «EQ» τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά.

Ο Πύρρος Δήμας είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία και Νικόλας) με τη σύζυγό του Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018, νικημένη από τον καρκίνο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης θα γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος και θα γεννήσει σύντομα το παιδάκι τους.

«Περιμένω και πέμπτο παιδάκι. Η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε, γιατί πολλές φορές ακούγονται κουβέντες, οι οποίες σε πληγώνουν. Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει μια ζωή κι έχεις περάσει μαζί του τόσα πολλά πράγματα. Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους, που σε ξανακάνουν να γελάς, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Να νιώθεις ότι "μπορώ να ζήσω κι εγώ, έχω το δικαίωμα να συνεχίσω τη ζωή μου". Θέλουμε το παιδί που περιμένουμε να είναι υγιές», είπε ο Πύρρος Δήμας...


Και εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Η Αφροδίτη με ξαναέκανε να χαμογελάσω. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός και γλυκός. Έχει πολλή αγάπη μέσα της».