Breaking News

Παύλος Χαϊκάλης για Νίκο Μουρατίδη: «Απαράδεκτη η δήλωσή του, η Χριστίνα Λαμπίρη στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης κατά του Νίκου Μουρατίδη, μετά το απαράδεκτο σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού εναντίον της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του blog (nikosonline.gr) για τη Χριστίνα Λαμπίρη, με αφορμή τις δηλώσεις της για το νομοσχέδιο για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια:

 «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη.

• Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Και μιλάει αυτή - όπως λέει μια φίλη - που έκανε ένα κoριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».


Το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος είναι κουμπάρος της Χριστίνας Λαμπίρη, δήλωσε τηλεφωνικά, εμφανώς εκνευρισμένος:

«Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα, ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε πολύ δίπλα στο παιδί της και η Μαρίσα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω πώς έγραψε κάτι τέτοιο, είναι ένα τεράστιο ατόπημα, σε μια εποχή που "τρώμε σάρκες". Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο ως δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο. Μπορείς ο καθένας να έχει οτιδήποτε με κάποιον, αλλά όταν εμπλέκεται ένα παιδί στη μέση είναι πάρα πολύ άσχημο το να χτυπάς τη μητέρα του. 

Αν κάποιο παιδί σε κάποια φάση της ζωής του πάρει κάποια κιλά, σημαίνει ότι είναι προβληματικό; Δηλαδή εγώ ήμουν προβληματικός τόσα χρόνια που ήμουν πολύ βαρύς; Έχουμε τρελαθεί;

Η τεκνοθεσία είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα, ακόμα δεν έχουμε λύσει το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά που έχουν γονείς, έναν άντρα και μια γυναίκα, άρα πώς θα πάει το θέμα πρώτα στα παιδιά που έχουν γονείς δύο άντρες; Ούτε ομοφοβικός είμαι, ούτε έχω πρόβλημα. Τα παιδιά αυτά θα πάνε σχολείο και μπορεί κάποιος να τα κοροϊδέψει, σε μια εποχή που δεν έχουμε λύσει ούτε το πρόβλημα του bullying.

Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης, όμως το να βρίζουν ανθρώπους το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο, ατόπημα και ηλιθιότητα. Είμαι έξαλλος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος έκανε αυτή την τοποθέτηση».