Breaking News

Νένα Χρονοπούλου: «Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τον Τάσο Μητρόπουλο - Πολλές φορές τα ΜΜΕ ξεπέρασαν το όριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε η Νένα Χρονοπούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα του «Fay’s Time». Η ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Η ανάγκη για να γράψω το βιβλίο προέκυψε από τα βλέμματα που έχω αντιμετωπίσει εγώ πολλές φορές, κρατώντας από τον χέρι τον μικρό Χρηστάκο. Τώρα ο γιος μου έκλεισε τα 19. Έχω δει και την απέχθεια, έχω δει και τον φόβο, έχω αντιμετωπίσει και την υποκρισία και σχόλια του τύπου "αχ, τι έχει το παιδάκι;" ή "γιατί βγήκε έτσι;". Μάλιστα, όχι από μικρά παιδιά, δυστυχώς από μεγάλους και από ανθρώπους τρίτης ηλικίας.

Μεγαλώνω ένα παιδί που θέλει 24ωρη φροντίδα, αυτό ακυρώνει όλα τα άλλα. Εάν δεν είχε την αναπηρία που έχει, θα έβγαινε άνετα στη σκηνή και θα ήταν και εξαιρετικός, είναι έμφυτη η ανάγκη του να διασκεδάζει τους άλλους. Αυτή η ανάπαυλα με το παιδί μου με κάνει και χαλαρώνω.

Αν είχαμε βρεθεί με τον Τάσο Μητρόπουλο σε μία ηλικία που θα μπορούσαμε να τεκνοποιήσουμε, νομίζω ότι τα πέντε παιδιά θα ήταν λίγα. Είναι γεννημένος για πατέρας και για να δίνει αγάπη. Με τον Χρήστο γίνεται παιδί. Δε θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει χωρίς τον Τάσο...


Έχω ζήσει δύσκολες στιγμές. Πολλές φορές τα ΜΜΕ ξεπέρασαν το όριο στη ζωή μου. Το πιο τραγικό ήταν όταν είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες. Δεν μπορούσα να βγω ούτε στο μπαλκόνι. Δεν ήμουν σε θέση να δώσω συνέντευξη.

Όπως, επίσης, είχα και ανθρώπους που, όταν ήμουν έγκυος και ήμουν κλινήρης στο κρεβάτι για πεντέμισι μήνες, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν "Είσαι έγκυος και δεν μου το έχεις πει; Φέρνω τώρα κάμερα". Κι εγώ αιμορραγούσα σε όλη την εγκυμοσύνη μου, δεν ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω παιδί ή αν θα είμαι έγκυος ή αν δε θα είμαι έγκυος».