Breaking News

Ναταλία Γερμανού για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα: «Μας άδειασε όλους και πολύ καλά μας έκανε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται», το ξέσπασμα του  Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Νταλάρας, βγαίνοντας από τα στούντιο του Real FM, είδε τους ρεπόρτερ να τον περιμένουν. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την ενόχλησή του, καθώς οι ρεπόρτερ δεν τον ρώτησαν για το περιεχόμενο της συνέντευξης που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό - που ήταν ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη -, αλλά για την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast food.


Η Ναταλία Γερμανού πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του Γιώργου Νταλάρα. «Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη... Και τον περιμένουμε όλοι - και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ' έξω - για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η... γνώμη του! Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε»...


«Είπε ότι "για μένα θα μείνετε σε αυτά, εάν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο". Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί την ελληνική μουσική από το '69», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.