Breaking News

Ε. Μενεγάκη για κόρη του Σ. Ρουβά: «Είχα δει την Αναστασία στον γάμο του, το παιδί αυτό είναι πολύ... καλλιτεχνάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην εκπομπή της στον Σάκη Ρουβά, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του τραγουδιστή στα social media.

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει την κηπουρική και έφτιαξε το δικό του θερμοκήπιο δίπλα στο σπίτι του. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο τραγουδιστής έδειξε τα φρούτα και τα λαχανικά που μάζεψε...

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την ανάρτησή του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία παλαιότερη, στην οποία η κόρη του δημοφιλούς τραγουδιστή και της Κάτιας Ζυγούλη, η Αναστασία, δημοσίευσε ένα βίντεο, που την έδειχνε να χορεύει και να τραγουδάει με τον πατέρα της την επιτυχία του «Θέλεις ή δεν θέλεις»...


«Τις προάλλες τον είδα στα social media με την κόρη του, Αναστασία, η οποία τραγουδούσε. Αυτό το γλυκό κoρίτσι, που έχει γίνει κοπελάρα τώρα. Στον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, που ήμουν καλεσμένη, την ώρα του πάρτι είχε πάρει το μικρόφωνο - πόσο να ήταν τότε, 10 με 11 ετών; - και χόρευε, "χτυπιόταν". Είπα "το παιδί αυτό είναι πολύ καλλιτεχνάκι", έκανε μπαμ», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.