Breaking News

Μελία Κράιλινγκ: «Μας πήγαιναν με κουκούλες για να μη δουν οι παπαράτσι ποιοι παίζουν στην ταινία, έπεσα και μου έφυγε το δόντι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μελία Κράιλινγκ, η οποία «ξεδίπλωσε» τη ζωή της και την καριέρα της.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, κάνοντας ένα throwback στην καριέρα της, ταξίδεψε τους τηλεθεατές στον αμερικανικό κινηματογράφο. 

Η Μελία Κράιλινγκ αποκάλυψε για τα γυρίσματα της ταινίας «The Guardians of the Galaxy» (2014): «Στα γυρίσματα, μας πήγαιναν με κουκούλες στο στούντιο για να μη δουν οι παπαράτσι ποιοι παίζουν στην ταινία, δεν ήθελαν καθόλου να μαθευτεί. Φορούσα κάτι ειδικούς φακούς επαφής, ήταν κίτρινοι με μία μικρή σχισμή και δεν έβλεπα. Φορούσα και κάτι παπούτσια (πλατφόρμες), έπεσα και μου έφυγε το δόντι, ήταν και σάπιο. Δεν πόνεσα γιατί το δόντι ήταν απονευρωμένο. Έβαλα τσίχλα για να κάνω το γύρισμα».


Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στις σειρές «Emily in Paris» και «The Mammals», ενώ τόνισε:

«Η συμμετοχή μου στη σειρά "The Borgias" ήταν για μένα η μεγάλη μου στιγμή. Με πήραν για να παίξω μία εpωμένη του Πάπα. Είχα μόνο τρεις λέξεις, αλλά μετά έπαιξα και σε άλλα επεισόδια».


Η Μελία Κράιλινγκ αναφέρθηκε και στη σειρά «Οι Πανθέοι», στην οποία πρωταγωνιστεί  φέτος, ενώ εξήγησε γιατί θα μπορούσε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.