Breaking News

«Λύγισε» ο Νίκος Νικόλιζας για τον Γιώργο Λαμπάτο - «Έκλαιγα σαν μικρό παιδί, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε έντονα ο Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος μίλησε την Τετάρτη (17/1) στο Πρωινό για τη συνέντευξη που πήρε από τον  Γιώργο Λαμπάτο.

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών, κοντά στην πλατεία Αττικής. 


Ο Νίκος Νικόλιζας είπε, εμφανώς συγκινημένος, στον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του, είναι πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος. Χθες, κάθισα εκεί περίπου τρεις ώρες. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί και όταν γύρισα πίσω στο γραφείο, ζήτησα από τον διευθυντή να σηκωθώ να φύγω, να παραιτηθώ, για τις καταστάσεις αυτές, γιατί δεν άντεχα».

Και συνέχισε: «Είχα κάποια χρήματα στην τσέπη μου, τα οποία του τα έδωσα στο τέλος της συνέντευξης, γιατί δεν μπορούσα να αντέξω όλη αυτή την κατάσταση. Ο άνθρωπος άρχισε να κλαίει πάνω στον ώμο μου...».


«Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αν δεν τον βοηθήσουν  η Πολιτεία ή τα Σωματεία, θα έχουμε μία νέα περίπτωση Ρένας Παγκράτη και Αλέξη Γκόλφη, που πέθαναν από τη στεναχώρια και στον δρόμο. Μου είπε ότι το επόμενο βήμα είναι να μείνει στον δρόμο, γιατί περιμένει να του κόψουν το ρεύμα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso.