Breaking News

«Λύγισε» ο Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητώ συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι λάθος μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Πρωινού, ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Λαμπάτος αντιμετωπίζει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια ζει σε άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών, κοντά στην πλατεία Αττικής. 

Τον Ιανουάριο του 2023, είχε μιλήσει για τη θεατρική κωμωδία «Ο Ηλίας του 16ου» (1959), που είχε μεταφερθεί από τη Φίνος Φιλμ στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Χατζηχρήστο και το Θανάση Βέγγο.

Το 2002 η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο με τον τίτλο «Κατά λάθος αστυνομικός». Είχαν παίξει οι: Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τζαβαλιά, Γιώργος Λαμπάτος, Μιχάλης Γιαννάτος, Αλέκος Μάνδυλας, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γιάννης Νάπας, Άντα Πατρέλη και Ευδοξία Πετζάκη.

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Γιώργος Λαμπάτος - που ενσάρκωσε το ρόλο του Θανάση Βέγγου - έπρεπε να δέχεται καρπαζιές στη σκηνή. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ο Μάρκος Σεφερλής του έριχνε σφαλιάρες κανονικές.


Ο Μάρκος Σεφερλής είχε προσφύγει για δεύτερη φορά στο δικαστήριο και δικαιώθηκε ξανά. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει τότε ότι οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία ήταν ψευδείς.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχει επιλέξει να μην εισπράξει τη συνολική χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ (5.000 + 7.000 ευρώ).

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του Πρωινού: «Με τον Μάρκο είχαμε συνεργαστεί στον "Ηλία του 16ου" με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα… Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο, γιατί κι αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του»...


«Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.