Breaking News

Λεωνίδας Κακούρης: Το χρονικό της αποχώρησης από την παράσταση - «Υπέστη μεγάλο συναισθηματικό bullying» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Fay's Time» παρουσίασε την Παρασκευή (5/1) το χρονικό της αιφνίδιας αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ». Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», η Μαίρη Αυγερινοπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε ξαφνικά από τη θεατρική παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», στην οποία πρωταγωνιστούσε. 

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου ανέφερε: «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή "Βασιλιάς Ληρ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου».


Σε story του στο Instagram, o Λεωνίδας Κακούρης είχε ανεβάσει για λίγα λεπτά ένα βίντεο - το οποίο διέγραψε -, που έδειχνε το σπίτι του σε ανάστατη κατάσταση. 

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού»: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση... Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων γιατί πιέστηκε πάρα πολύ. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying που τον έβγαλε εκτός ορίων».