Breaking News

Ξέσπασε κατά δημοσιογράφων ο Γιώργος Νταλάρας - «Αυτό που κάνετε είναι γελοίο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος χθες το απόγευμα (19/1) παραχώρησε συνέντευξη στον Real FM.

Βγαίνοντας από τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού, ο Γιώργος Νταλάρας είδε τους ρεπόρτερ να τον περιμένουν, με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast food, ο Γιώργος Νταλάρας είπε αρχικά: «Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη, να απαντήσω ευχαρίστως. Τα υπόλοιπα...». Kαι πρόσθεσε: «Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν, όπως καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις»...


Στη συνέχεια είπε στους ρεπόρτερ ότι αυτό που κάνουν είναι γελοίο. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε:

«Να ρωτήσω κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για τον καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο.

Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις. Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές.

Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ δεν έκανα τίποτα, από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα».