Breaking News

Κ. Τσάβαλου για παρένθετες μητέρες: «Κυοφορείς ένα μωρό, πώς μπορείς να το δώσεις επειδή έχεις κάνει συμφωνία;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις παρένθετες μητέρες μίλησε, μεταξύ άλλων, η  Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

 Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαριμέλη, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

«Ολοκλήρωσα τις θεατρικές μου εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και αυτή την περίοδο απολαμβάνω περισσότερο χρόνο με την κόρη μου. Ήταν και η μικρή στη Θεσσαλονίκη και με είδε στο θέατρο. Δε θέλω να δει ακόμα την ταινία "Κουραμπιέδες από χιόνι", γιατί κάνω ένα ρόλο πιο σκοτεινό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Πιστεύω πρώτα στην οικογένεια, δηλαδή στο μοίρασμα και μετά στο ό,τι θέλω να κάνω ένα παιδί. Εγώ δε θα ήθελα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί... Δεν μπορώ να καταλάβω τις παρένθετες μητέρες. Κυοφορείς ένα μωρό, ζεις το θαύμα και τη μαγεία και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς μετά - αφού το γεννήσεις - να το δώσεις, επειδή έχεις κάνει συμφωνία; Δεν μπορώ να το καταλάβω»...


«Ήθελα πάντα να γίνω μάνα. Το παιδί μου είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, με αξίωσε ο Θεός να γίνω μάνα... Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 26 κιλά γιατί έκανα υποθυρεοειδισμό και πέρασα τρελό bullying από πολύ κόσμο... Στον Έλληνα αρέσει να σχολιάζει, ενώ είμαστε και ρατσιστές», πρόσθεσε η Κατερίνα Τσάβαλου.