Breaking News

Κ. Διδασκάλου: «Ξύπνησα τη φαρμακοποιό μου, η αδερφή μου με διαβεβαίωνε όλη τη νύχτα ότι δε θα πεθάνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου μίλησε - μεταξύ άλλων - για τις δύσκολες γιορτές που πέρασε, λόγω των κρίσεων άγχους που  αντιμετώπισε. Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Κώστα Τσουρό:

«13 Δεκεμβρίου ξύπνησα για πρώτη φορά στη ζωή μου με κρίση άγχους... Εκείνο το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Ξύπνησα τη φαρμακοποιό μου στις 2 τα ξημερώματα και μιλούσα όλη τη νύχτα με την αδερφή μου η οποία με διαβεβαίωνε ότι δε θα πεθάνω.

Ήταν ένα τρομερό συναίσθημα. Φοβήθηκα πάρα πολύ και ζήτησα αμέσως βοήθεια. Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν άμεσο. Ξεκίνησα αμέσως ψυχανάλυση και έκανα βελονισμό.

Βίωσα κρίσεις άγχους για έναν ολόκληρο μήνα... Οι γιορτές φέτος ήταν πολύ δύσκολες. Μία φορά έτυχε να πάω στο θέατρο με κρίση πανικού, αλλά μόλις βγήκα στην σκηνή μου πέρασε. Έβγαινα και πήγαινα στο καμαρίνι, κοιταζόμουν στον καθρέφτη κι έλεγα "κοίτα, είσαι καλά!". Από την άλλη, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι και παίζουμε με το νευρικό μας σύστημα. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας, που όμως πρέπει να ανέβουμε στην σκηνή, να εκτεθούμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Έναν μήνα μετά, στις 13 προς 14 Ιανουαρίου, κοιμήθηκα ολόκληρη τη νύχτα κανονικά και είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό...


Άρχισα να γράφω τα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων, για τα οποία χαίρομαι. Είναι μεγάλη υπόθεση να διαπιστώνουμε κάθε μέρα αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κάνει να προχωράμε μέρα με τη μέρα».