Breaking News

Η πρεμιέρα του Survivor: Στους Μαχητές η φωτιά - Οι Διάσημοι νίκησαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Survivor επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές προσγειώθηκαν στα νερά του Αγίου Δομινίκου, πέφτοντας από ελικόπτερο.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες, ενώ τους εξήγησε τους νέους κανόνες. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί πλέον παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης.


Η ομάδα των Διασήμων: Κατερίνα Δαλάκα, Αλέξης Παππάς, Όλγα Πηλιάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαρία Αντωνά, Νίκος Γκάνος, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Κρίστη Καθάργια και Σάββας Γκέντζογλου.


Η ομάδα των Μαχητών: Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά και Δώρα Νικολή.


Στο πρώτο αγώνισμα, οι Διάσημοι και οι Μαχητές έδωσαν μάχη, διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο, το οποίο ήταν η φωτιά.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, οι οποίοι ξεκινούν το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας το σημαντικό εφόδιο της φωτιάς.


Ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στους παίκτες τις λεπτομέρειεις σχετικά με τις υποψηφιότητες και τη διαδικασία αποχώρησης.


Οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-4 στο αγώνισμα ασυλίας και θα πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο, όπου οι Μαχητές θα ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.