Breaking News

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Κουβαλάω αυτή την ενοχή...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από την εκπομπή της «Γεια Σου», η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο περιοδικό ΟΚ!, όπου μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του. Η παρουσιάστρια ανέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1):

«Ποτέ δεν ξέρεις εάν ο άνθρωπος που νοσεί του το έχει πει η οικογένειά του. Θα κάνω μία εξομολόγηση... Εμένα ο μπαμπάς μου "έφυγε" από καρκίνο. Δεν του το είπαμε ποτέ. Τώρα κουβαλάω την ενοχή - επειδή δεν του το είπαμε και επειδή ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει - το ό,τι δεν του το είπαμε του το έκανε πολύ βαρύ, ότι είναι τελεσίδικο και δεν τη γλιτώνει.

Ίσως αν του το είχαμε πει, να ένιωθε ότι είναι κάτι που μπορούσε να παλέψει. Του είχαμε πει ότι έχει κάτι άλλο...


Η άποψή μου είναι ότι, όταν οι άνθρωποι νοσούν, είναι καλό να το ξέρουν, για να κλείνουν τους λογαριασμούς τους με τους άλλους και να αισθάνονται ότι - αφού τους το λες - υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική.

Ο Γιώργος (Αγγελόπουλος) είχε κάνει και το εξής καταπληκτικό, το οποίο μου το είπε όταν βρεθήκαμε στην Κύπρο και φαντάζομαι ότι δεν έχει πρόβλημα να το πω... Όταν έμαθε τη βραδιά του γάμου του ότι η μαμά του "έφυγε", δεν το είπε στη Δήμητρα όλο το βράδυ για να μην τη στεναχωρήσει. Περίμενε να ξημερώσει η επόμενη μέρα. Το βρίσκω πολύ γλυκό να σε προστατεύει έτσι ο άνθρωπός σου».