Breaking News

Π. Γκιωνάκη σε Α. Μικρούτσικο: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά, τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία ήταν καλεσμένη η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στο τέλος της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου, με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής  για τον πατέρα της.

Να σημειωθεί ότι η Πωλίνα Γκιωνάκη έχει εκφράσει αρκετές φορές την ενόχλησή της για το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι τη ρωτάνε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε περάσει το 1984 ο πατέρας της...

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου προβλήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου... Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε...».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα υπόλοιπα. Κι έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει "μαλλιαρά" η τηλεόραση "τη γύρισες τη μπιφτέκα"...».

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση κύριε Μικρούτσικε!»...


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Άκουσες το όνομα; Το άκουσες; Εγώ έκανα μία γενίκευση...».

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!... Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος. Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη...».