Breaking News

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Νίκος Οικονομόπουλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ρωτήθηκε - μεταξύ άλλων - ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Δεν είμαι ούτε νομικός, ούτε ειδικός για να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει.

Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων o Νίκος Οικονομόπουλος, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες ειδικών επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί. Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει...


Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι πολύ αγαπημένοι αυτοί οι άνθρωποι. Η αγάπη, που έχουν, φαίνεται στα μάτια τους. Πολιτικά δεν με απασχολεί γιατί δεν πιστεύω σ' αυτόν τον χώρο και δεν πιστεύω ότι έχει και πολιτικό λόγο.

Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί. Δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος αν ο νόμος τον θεωρήσει αθώο; Το ίδιο ισχύει και για τον Λιγνάδη και για όλους».