Breaking News

Φαίη Ξυλά για τον πρώην σύζυγό της: «Έχουμε την απαραίτητη τυπική επικοινωνία για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον γιο της και τον πρώην σύζυγό της μίλησε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Τον Σεπτέμβριο του 2009, η Φαίη Ξυλά παντρεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ», Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 2018.

«Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα, αλλά είναι η καθημερινότητά μου. Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο. Έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις, τις οποίες θεωρώ ότι μπορεί να παρακολουθήσει», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά...


Και συνέχισε: «Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί».

«Μετά το διαζύγιο, είχα απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες», πρόσθεσε η ηθοποιός.