Breaking News

Ελένη Χατζίδου: «Η Μελίτα μου ζητάει αδερφάκι - Είμαι έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «I Love Σου Κου» μίλησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αναφέρθηκε στην κόρη της Μελίτα, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Η γνωστή τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστρια (με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου) του Breakfast@Star είπε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1:

«Έχουμε υπερδυνάμεις όλοι εμείς οι εργαζόμενοι που έχουμε παιδιά, είτε μαμά είτε μπαμπάς, Νιώθω ότι είμαι μία τραγουδίστρια που ασχολείται με την παρουσίαση. Δεν τα διαχωρίζω, μου αρέσει το τραγούδι, αλλά μ' αρέσει και αυτό που κάνω τώρα.

Η Μελίτα μου ζητάει ένα αδερφάκι. Αν είναι να έρθει, ας έρθει ένα δεύτερο παιδάκι. Εγώ πάντα είμαι έτοιμη, δε θα έλεγα όχι. Ωστόσο δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να τα συνδυάσω, αν κάνω ένα μωράκι τώρα σίγουρα θα πρέπει να απέχω από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα. Οπότε πρέπει να αποδεχτώ ότι αφήνω τη δουλειά για λίγο καιρό. 

Είναι μεγάλη αγένεια να ρωτάς μία γυναίκα αν είναι έγκυος, επειδή έχει πάρει κάποια κιλά. Είναι άσχημο, αλλά δυστυχώς, από ό,τι έχω καταλάβει, δε θα σταματήσει ποτέ...


Είναι νωρίς ακόμη για να μπούμε σε συζητήσεις με το Star για το συμβόλαιό μας για την επόμενη σεζόν. Το κανάλι έχει την καλύτερη διάθεση για μας, εγώ αυτό εκλαμβάνω. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Ανατροπές γίνονται παντού, αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε μία από αυτές, το φυσιολογικό θα είναι να μείνουμε στο κανάλι».