Breaking News

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Cindy Morgan (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 69 ετών η ηθοποιός Cindy Morgan, που ήταν περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της Lacey Underall στο "Caddyshack" και της Lora/Yori στην πρώτη ταινία "Tron" της Disney.

Σύμφωνα με το Variety, τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε στους Los Angeles Times το γραφείο του σερίφη της κομητείας Palm Beach, στη Φλόριντα. Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η Cindy Morgan πέθανε από φυσικά αίτια, χωρίς να ξεκαθαρίσουν την αιτία του θανάτου της, ενώ δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν το πότε πέθανε.


Η γοητευτική Αμερικανίδα ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ερμηνεία της ως Lacey Underall στην αθλητική κωμωδία "Caddyshack" (1980), με πρωταγωνιστές τους Bill Murray, Chevy Chase και Rodney Dangerfield.


Αφού συμμετείχε σε σειρές όπως "The Love Boat", "Vega$" και "Chips", πρωταγωνίστησε στην ταινίας επιστημονικής φαντασίας "Tron" του 1982 ως η προγραμματίστρια υπολογιστών Lora Baines, ενώ η Yori ήταν το alter ego της στον κόσμο που δημιουργήθηκε από υπολογιστή.


Επέστρεψε στον κόσμο του "Tron" ως η φωνή της Ma3a στο βιντεοπαιχνίδι "Tron 2.0", το οποίο κυκλοφόρησε το 2003.

Η Cindy Morgan εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, συμπεριλαμβανομένων των "Bring ‘Em Back Alive", "Hawaiian Heat", "Masquerade", "The Fall Guy", "Tough Cookies", "Beverly Hills Buntz", "Falcon Crest", "Matlock", "Mancuso, FBI", "Hunter" και "The Larry Sanders Show".

Συμμετείχε, επίσης, σε τηλεοπτικές ταινίες όπως "The Midnight Hour" (1985), "Solomon's Universe" (1985), "Dead Weekend" (1995), "Amanda & the Alien" (1995) και "Out There" (1995).

Εκτός από το "Caddyshack" και το "Tron", έπαιξε και σε άλλες κινηματογραφικές ταινίες, όπως "Up Yours" (1979), "Galaxis" (1995) και "Open Mic'rs" (2006). 

Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν στην indie ταινία "Face of the Trinity" (2022), όπου ήταν η φωνή της μητέρας του Mason, τον οποίο υποδύθηκε ο Joshua Allen Rager.