Breaking News

Απαράδεκτα σχόλια για την κορούλα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου - Κατερίνα Καινούργιου: «Ντροπή σε όλους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στα απαράδεκτα σχόλια για την κορούλα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Σοφία. Ο Γαλακτερός έχει κι έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Παύλο.

Η Αθήνα υποδέχθηκε το 2024 με δύο μοναδικές συναυλίες (Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίνα Σάττι) στην Πλατεία Συντάγματος. Οικοδεσπότες ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, είχε στο πλευρό του τη Σοφία Γαλακτερού. Κάποιοι - που δεν γνώριζαν ότι ήταν η Σοφία - έγραψαν ότι πρόκειται για προσφυγόπουλο (από την Παλαιστίvη) και πως θα έπρεπε να είναι κάποιο παιδί από την Ελλάδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε εκνευρισμένη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της: «Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, που εμφανίστηκε στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων στην αλλαγή της χρονιάς στο Σύνταγμα. Ντροπή σε όλους πραγματικά...».


«Είδα μια φανταστική εικόνα, ένα πολύ χαρούμενο κoριτσάκι. Επέλεξε η Νάνσυ να πάρει την κορούλα της μαζί. Κι εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.