Breaking News

Άννα Φλωρινιώτη: «Έφταιξα που χαμογέλασα - Με έβρισαν πολύ άσχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία αναφέρθηκε στη σκληρή κριτική που δέχτηκε η ίδια και η στενή φίλη της Γωγώ Γαρυφάλλου.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, σε ηλικία 39 ετών, η αδερφή του Άννα και η φίλη της Γωγώ Γαρυφάλλου βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο. 

Οι δυο τους δέχτηκαν επικριτικά σχόλια μετά από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, το οποίο τις έδειχνε να διασκεδάζουν, καθώς η Γωγώ Γαρυφάλλου είχε τα γενέθλιά της.


Η Άννα Φλωρινιώτη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ το έκανα πιο πολύ για τη μητέρα μου για να μη στενοχωριέται. Όποιος και να το έβλεπε αυτό, μπορεί όντως να το παρεξηγούσε. Έπρεπε να εξηγήσω τι έχει γίνει. Κατ' αρχήν δεν πήγα σε γενέθλια. Δούλευα και ήρθαν να κάνουν έκπληξη στη Γωγώ. Μας κάλεσε η Ελένη Καρουσάκη σε ένα μαγαζί, καθώς σχολάσαμε από τη δουλειά νωρίς. Εγώ δεν πηγαίνω σπίτι μου, αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη. Μας είπε η Ελένη να πάμε μία βόλτα. Ήταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο η Ελένη και όλοι οι κολλητοί του Νίκου...».


«Ένα ζευγάρι φίλων μας και πολύ κολλητοί με τη Γωγώ της είπαν "να σου κάνουμε μία έκπληξη" και φώναξαν την Ελένη να της πει το "χρόνια πολλά". Έφταιξα που χαμογέλασα για τα χρόνια πολλά. Ξέρω εγώ;... Με έβρισαν πολύ άσχημα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Άννα Φλωρινιώτη.