Breaking News

Χάρης Ρώμας για «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Αν συνεχίζαμε τη σειρά, εγώ και η Ελένη θα είχαμε πάρει από ένα καινούργιο σπίτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στη στήλη «Secret Stories» μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος είπε για την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»:

«Όπως είχε πει και η Ελένη (Ράντου), στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη. Δεν μου είχε ξανατύχει ποτέ να γίνεται τόσο γέλιο στο πλατό...

Θυμάμαι ότι στο γύρισμα για το τελευταίο επεισόδιο, όταν παντρευόμασταν με την Ελένη, μου έλεγε "ρε, θα ρίξουμε και γλωσσόφιλο;"... Ήταν αστείο, φιλιόμασταν και γελούσαμε...


Παρότι ήμασταν νέοι, είχαμε δισταγμό για το αν έπρεπε να το σταματήσουμε μετά τις δύο σεζόν. Στο τελευταίο γύρισμα υπήρχε μια χαρά για το μέλλον που ανοίγεται και ένας μικρός δισταγμός.

Οικονομικά σίγουρα δεν κάναμε καλά που σταματήσαμε, γιατί - όπως έχει πει και η Ελένη - αν συνεχιζόταν η σειρά θα είχαμε πάρει, οι δυο μας που ήμασταν οι πρωταγωνιστές και οι πιο υψηλά αμειβόμενοι, από ένα καινούργιο σπίτι ο καθένας».