Breaking News

Βασίλης Καρράς: Οι δηλώσεις του αδερφού του και της ξαδέρφης του - «Mας άφησε, τον αγαπάμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον αδερφό του Βασίλη Καρρά, η κηδεία του οποίου τελέστηκε χθες (27/12) στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας...

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός συνάντησε χθες στην κηδεία τον αδερφό του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

«Καμία κουβέντα σας παρακαλώ, είναι ημέρα θλίψης για μένα. Παράκληση. Η συμβουλή που μου έδινε ήταν αγάπη, τίποτα άλλο», αρκέστηκε να πει ο Δαμιανός Κεσογλίδης.


Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε και η πρώτη ξαδέρφη του Βασίλη Καρρά, η οποία ανέφερε: «Δεν ήταν μόνο ξάδερφός μου, ήταν και αδερφός μου. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Τον βρήκε αυτή η αρρώστια ξαφνικά και τον χάσαμε. Ο Βασίλης δεν ήταν μόνο τραγουδιστής, ήταν ένα πολύ καλό παιδί, αγαπούσε όλο τον κόσμο και βοήθησε πολύ κόσμο...».

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα του ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Με την κόρη του ήταν αγαπημένοι. Ήταν περήφανος, τελευταία είπε και σε μας για την ασθένειά του, δεν το ξέραμε... Να είναι καλά εκεί που είναι, μας άφησε, "έφυγε"... Τον αγαπάμε».